Saturday, May 29, 2010
menu kegemaran pelanggan
Kebiasaannya pelanggan akan memesan lauk dari 2 atau 3 jenis dalam satu pesanan atau pun nasi lemak biasa yg mengandungi nasi,ikan masin,sambal ikan bilis,papadam,timun.Akan tetapi selera satu-satu pelanggan adalah berbeza,sambal goreng lampong atau paru menjadi menu yang kerap dipesan.Begitu juga dengan rendang ayam perak,rendang daging bersama nasi lemak atau pulut rendang daging atau pulut rendang ayam perak..diatas adalah satu contoh nasi lemak bersama sambal paru,sambal tempe goreng....silalah menjamu selera di gerai kami.
Monday, May 24, 2010
pasar malam
rasai pengalaman baru dengan mencuba produk kami lawati gerai pasar malam berhampiran anda kawasan ipoh,bt gajah dan seri iskandar..pasti tak lupa..
gerai pasar malam
rasai pengalaman baru dengan mencuba produk kami,pasti anda tidak dapat melupainya...kekal di hati.....
Subscribe to:
Posts (Atom)